Представяме нашата специална селекция от нови апетитни сандвичи от висококачествени продукти и ръчно приготвен хляб! Подготвили сме разнообразие от местни и вегетариански предложения, които могат да задоволят и най-претенциозния вкус. Идеална комбинация с любимите Ви Costa напитки.

Пиле Тика Масала Сандвич- екзотичен сандвич с мариновани крехки пилешки гърди, индийски подправки, чедър и пресни цветни чушки в малцово хлебче.

Козе Сирене Сандвич- крема сирене с мащерка и кайсии допълват наситения вкус на козе сирене, микс от свежи салати и малцов ръжен хляб.

Салами и Мортадела Сандвич - леко пикантен сандвич с отличителен вкус на мортадела с шамфъстък и италиански салами, крема сирене и рукола в плоско хлебче.

Багета Шунка и Чедър- класически сандвич с чедър и ементал, крехка шунка и хрупкаво червено зеле. 

Салата Риба Тон в Багета- изискан и нежен вкус на салата от кремообразна риба тон с парченца ябълка, златна стафида и прясно изцеден лимонов сок, и микс от свежи салати

Мини Чабата с Яйце- цяло яйце със сирене, сушени домати, рукола, обогатен с деликатния аромат на пресен риган в мини пълнозърнеста чабата.